mbw.gielians@gmail.com 06 297 381 12

Wie ben ik

Wie ben ik, werkgerelateerd

Mijn naam is Melissa Gielians-Wilmink, een grafisch vormgever / webdesigner met een creatieve geest, oog voor detail, inlevingsvermogen en
crossmediale kennis. Van kinds af aan altijd al aan de slag geweest met kleuren, knippen en plakken. Gedurende de jaren is dit gelukkig professioneler geworden en heb ik van mijn kinderhobby’s mijn werk kunnen maken. De opleiding Kunst en Techniek op Saxion Hogescholen Enschede heb ik gevolgd na het behalen van mijn Havo diploma.

Inmiddels bevind ik mij al ongeveer 8 jaar in het werkveld, in deze jaren heb ik mooie functies mogen invullen op het gebied van marketing, communicatie, webdesign en grafische vormgeving. Iedere baan met zijn eigen nieuwe lessen en uitdagingen.

Momenteel werk ik als grafisch vormgever bij Foto Konijnenberg, maar door komende veranderingen kan ik mijn baan hier niet voortzetten en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging voor ongeveer 20 √° 24 uur.

Wie ben ik, Prive

Ik ben iemand die zo wel in werk als priv√© niet stil wil zitten, ik heb veel creatieve hobby’s. Zoals al eerder genoemd bijvoorbeeld tekenen en schilderen. Daarnaast heeft fotografie ook mijn interesse. Ik vind het mooi om foto’s te maken en te verwerken. Naast mijn creatieve hobby’s is sport een passie van mij. Ik beoefen de sport Muay Thai nu ongeveer 14 jaar.

Ik ben getrouwd en heb ik een zoontje van 3,5 en dochtertje van 1, een fijn gezin waar ik een goed voorbeeld voor wil geven met (o.a) de juiste arbeidsethos.